Društvo GRS Kamnik


Objavil/a: Matjaž Šerkezi, torek, 12. december 2017

Namenite del dohodnine gorskim reševalcem iz Kamnika

Izredne razmere v gorah? Poškodovani? Izgubljeni? V stiski? Naredimo vse, kar je v naši moči za življenja drugih - ne glede na to kdaj, kdo, kje ...

Nesreča v gorah se lahko pripeti takrat, ko jo najmanj pričakujemo - tudi dobro opremljenim in usposobljenim. Kadarkoli boste potrebovali pomoč bomo naredili vse, da vam bomo lahko pomagali s svojim znanjem in izkušnjami - tudi v zelo zahtevnem terenu in razmerah, štiriindvajset ur na dan - ker smo gorski reševalci iz Kamnika.

Obiskovalci gora - namenite del dohodnine gorskim reševalcem iz Kamnika. Namenite nam del sredstev in s tem pomagajte, da bomo še boljši, bolje usposobljeni. Finančni upravi (FURS) sporočite svojo odločitev do 31. decembra letos.

20171212_grs_kamnik_dohodnina_serkezi_matjaz_001

Vaša odločitev, ki velja za davčno tajnost, je povsem samostojna in za vas ne predstavlja nobene finančne obremenitve. Z njo le del sredstev, ki bi sicer pripadel državnemu proračunu, usmerite v dejavnost, s katero se ukvarjate tudi sami. Vendar, če jo želite uveljaviti že v tem letu, morate to Finančni upravi RS sporočiti najkasneje do 31. decembra 2017 na enega od naslednjih načinov:

  • če imate digitalni certifikat, lahko svojo odločitev sporočite na spletni strani eDavki,
  • pisno ali ustno na zapisnik pri pristojnem davčnem organu,
  • z izpolnitvijo predizpolnjenega obrazca, ki ga posredujete na naslov vašega davčnega urada.

 

Davčna številka društva GRS Kamnik: 64331008

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se že ali se še boste odločili, da del dohodnine namenite gorskim reševalcem iz Kamnika!

https://www.grs-kamnik.si/novice.php?pid=938 26. 9. 2023