Sidrišče
Prihaja pomoč, foto: Vladimir Habjan
Nad meglo, foto: Vladimir Habjan
Iskanje
NOVICE    

Objavil/a: Matjaž Šerkezi, sobota, 24. december 2022, ogledov: 888

Donirajte in postanite podpornik GRZS

Srčni ❤️, pogumni????in če zaidete v težave????, v vsakem trenutku pripravljeni priskočiti na pomoč v gorah in težko dostopnih terenih - to smo gorski reševalci. ????
Lahko nam pomagate tudi vi in postanete naš PODPORNIK. Z vašo pomočjo bomo še naprej lahko dobro in varno reševali v gorah!

Reševanje ljudi v gorah in težje dostopnih terenih, poleg neprecenljive požrtvovalnosti, humanitarnosti in prostovoljstva naših gorskih reševalcev, na drugi strani zahteva njihovo vrhunsko usposobljenost, znanje in opremo.

Usposabljanja gorskih reševalcev in vrhunska oprema so ob naraščajočem številu intervencij nujno potrebna, da lahko naši gorski reševalci rešujejo hitro, uspešno, predvsem pa varno.

Posebej pa velja poudariti njihovo srčnost. Ne glede na vremenske razmere, pogoje, delovni čas in osebno življenje, se odzovejo klicu na pomoč in odidejo v mogočih in nemogočih razmerah v gore z enim samim namenom in ciljem, da rešijo in pomagajo vsem, ki se v teh zahtevnih terenih znajdejo v težavah.

Kako postanete podpornik GRZS?

Nalepka Postani podpornik GRZS 2023

Podpornik Gorske reševalne zveze postanete z nakazilom na naš transakcijski račun. Ob vsaki donaciji prejmete nalepko Podpornik 2023. Priporočljiv prispevek donacije za nalepko je 10 €, veseli pa bomo vsakega eura. Zbrana sredstva bodo namenjena usposabljanju in opremi gorskih reševalcev ter Skladu Okrešelj.

Nalepke Podpornik GRZS so na voljo pri članih GRS Kamnik. 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med novicami


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Sorodne organizacije 

Gorska reševalna zveza Slovenije
Planinska zveza Slovenije
© Društvo GRS Kamnik, 2023