Sidrišče
Prihaja pomoč, foto: Vladimir Habjan
Nad meglo, foto: Vladimir Habjan
Iskanje
NOVICE    

Objavil/a: Matjaž Šerkezi, ponedeljek, 29. oktober 2012, ogledov: 2077

Plezam zeleno

Prijatelji dobre fotografije boste tudi letos lahko sodelovali na foto natečaju, ki smo ga tokrat poimenovali Plezam zeleno
Pri izbiri fotografij vas popolnoma prepuščamo vaši lastni domišljiji in kreativnosti. Naj bo le v skladu z naslovom in s pravili v razpisu. Pošljite nam jih na naš elektronski naslov, dopišite vaše podatke, mi pa bomo poskrbeli za izbor finalnih fotografij, ki se bodo v času prireditve potegovale za glavne nagrade. Do zaključka natečaja je še dovolj časa, da v ta namen posnamete še kakšno dobro fotko. In ne pozabite na plezanje in... zeleno!
Udeleženci lahko oddajo do deset fotografij. Natečaj traja od objave razpisa (pdk.aokranj.com) do vključno 25. novembra 2012 (24.00).
Komisija iz vrst organizatorjev bo do 27. novembra 2012 izbrala 10 (deset) najboljših fotografij, za katere bodo na prireditvi glasovali in o zmagovalcih dokončno odločili obiskovalci. Za določitev končnega zmagovalca, bodo šteli tudi všečki na facebook.com/PlezalniDneviKranja, kjer bodo fotografije objavljene. Fotografije boste lahko videli tudi v galeriji pdk.aokranj.com.

Pravila:
1. Organizator natečaja je Alpinistični odsek Kranj.
2. Tema natečaja je "Plezam zeleno".
3. Za prijavo na natečaj šteje fotografija poslana na elektronski naslov plezalni.dnevi.kranja@gmail.com, s pripisom PDK 2012 fotonatečaj Plezam zeleno.
Vsakdo, ki odda fotografijo na natečaj, mora posredovati popolne podatke - ime, priimek, naslov, kontaktni podatki - e-naslov in telefonska številka. Tretjim osebam je prikazano le ime fotografije. Ostale podatke vidi samo organizator PDK in z njimi skrbi v skladu z zakonom. Posreduje jih samo podeljevalcu nagrad, za namene
podeljevanja nagrad v tem natečaju.
4. Vsak avtor lahko na natečaj doda do deset fotografij v najnižji ločljivosti 2000 x 1500 pik (priporočljivo več, za boljšo kvaliteto tiskanja).
5. Komisija iz vrst organizatorjev bo fotografije pregledala, ocenila in izbrala po njenem mnenju najboljših 10. Imena vseh desetih finalistov bodo po 27. novembru 2012 objavljena v temi "novice" na pdk.aokranj.com. Zoper odločitve komisije ni pritožb. Na sami prireditvi bodo obiskovalci glasovali za najboljše tri fotografije izmed teh desetih, in te tri bodo nagrajene.
6. Podelitev nagrad bo v času prireditvi Plezalni dnevi Kranja 2012, v športni dvorani Zlato polje v Kranju. Točen termin bo objavljen do zaključka natečaja.

Nagrade:
1. nagrada: Vikend paket za štiri osebe v luksuzni hiški v Camp Korita (Trenta)
2. nagrada: Sprehod skozi park adrenalina Storž in največja gugalnica v Sloveniji za dve osebi
3. nagrada: Majica PDK

7. Organizator Alpinistični odsek Kranj si pridržuje pravico do brezplačnega reproduciranja in objave slik na svojih spletnih straneh (vendar samo v domeni reportaže o izboru in izključno enkratni objavi) in v medijih, ki bodo poročali o prireditvi Plezalni dnevi Kranja 2012.
Avtorji dovoljujejo, da se njihova fotografija razstavi na prireditvi Plezalni dnevi Kranja 2012 od 30. 11. do 2. 12. 2012 in objavi na spletni strani PD Kranj in Facebook.
8. Natečaj traja od objave na spletni strani PDK do vključno 25. novembra 2012 (24:00). 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med novicami


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Sorodne organizacije 

Gorska reševalna zveza Slovenije
Planinska zveza Slovenije
© Društvo GRS Kamnik, 2021