Srčen prispevek za gorske reševalce iz Kamnika.
Prihaja pomoč, foto: Vladimir Habjan
Iskanje
NOVICE    

Objavil/a: Matjaž Šerkezi, četrtek, 14. januar 2016, ogledov: 1700

Razpis za zimovanje otrok na Mali planini

Mladinski odsek Planinskega društva Kamnik objavlja razpis VESELE GORICE V SNEGU - Zimovanje za otroke od tretjega do devetega razreda OŠ.

Ej, otroci, poleti se je na taboru Vesele Gorice tako "full hudo dogajalo", da ne bomo dočakali poletja in smo rekli - ja hudirja, saj smo pravi planinci in pravi planinci hodijo v gore tudi pozimi. Tako so si naše Vesele Gorice nadele volneno kapico in veselo odkorakale na Veliko planino. Se jim bomo pridružili?! Sevedaaaaa ...
In komu so Vesele Gorice v snegu namenjene?
Vsem nadobudnim cici in mladim planincem, ki imajo radi Vesele Gorice, so v letu 2015 opravili najmanj deset planinskih izletov in SO ČLANI PLANINSKEGA DRUŠTVA KAMNIK. Prednost imajo otroci, ki so se udeležili poletnega tabora Vesele Gorice.

Kdaj: od 5. do 8. februarja 2016. 

Kje: Domžalski dom na Mali planini

Oprema: osebna oprema za štiridnevno bivanje, oblačila, primerna za delo na terenu (sneg in mraz), nahrbtnik za turo in oprema za turo. Podroben seznam boste starši prejeli na uvodnem sestanku. PREPOVEDANI so vsi mobilni telefoni in elektronske igrice (Game Boy, PSP ...)!

Prehrana: 3 x polni penzion. Ves čas bo na voljo tudi čaj.

Strošek usposabljanja in način plačila: 50 € na posameznika. 

Po prejeti prijavi boste na elektronski naslov prejeli predračun, katerega morate plačati do na njem navedenega datuma. Prijava bo potrjena šele po plačilu stroška usposabljanja.

Odpoved: Prijavljeni udeleženec ima pravico pisno odpovedati udeležbo, kar sporoči na spodaj navedeni naslov. V tem primeru ima organizator pravico zadržati del stroškov. Višina zadržanega zneska je odvisna od časa, v katerem je udeleženec odpovedal svojo udeležbo na zimovanju (do 10 dni pred akcijo - 10 % višine stroškov; manj kot 10 dni pred akcijo - 50 % višine stroškov). Plačila ste izjemoma oproščeni na podlagi zdravniškega potrdila, s katerim potrjujete, da se iz opravičljivih vzrokov ne morete udeležiti zimovanja, na katerega ste prijavljeni.

Rok prijave: Izpolnjeno in podpisano prijavnico (obrazec Prijavnica na akcije) pošljite na naslov mladinski.odsek@pdkamnik.si, DO ČETRTKA, 21. januarja 2016.

Število prostih mest je omejeno (20), zato pohitite s prijavo.


Info: Več informacij dobite na elektronskem naslovu mladinski.odsek@pdkamnik.si ali na telefonski številki 041 882 436 (Vlasta Bizjak - vodja zimovanja). 

Zimovanje bodo vodili izkušeni vodniki Planinske zveze Slovenije, gorski vodniki in gorski reševalci. 

Uvodni sestanek vseh prijavljenih bo 22. 1. 2016, ob 19. uri v prostorih Planinskega društva Kamnik, Šutna 42, 1240 Kamnik. Na sestanku bodo predstavljene vse podrobnosti vključno z urnikom in potrebno opremo.

Projekt sta podprli Planinska zveza Slovenije in Občina Kamnik preko sredstev javnega razpisa in v sodelovanju z Društvom gorska reševalna služba Kamnik.

pzs_znak_si_napis_desno2b_mala_ obcina_kamnik grs_kamnik_znak_barve


 Celoten razpis (487,05 Kb)
 Prijavnica / osebni list otroka (426,00 Kb) 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med novicami


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Sorodne organizacije 

Gorska reševalna zveza Slovenije
Planinska zveza Slovenije
© Društvo GRS Kamnik, 2020