Srčen prispevek za gorske reševalce iz Kamnika.
Prihaja pomoč, foto: Vladimir Habjan
Iskanje
NOVICE    

Objavil/a: Matjaž Šerkezi, četrtek, 4. februar 2016, ogledov: 1691

Znani letošnji prejemniki priznanj Občine Kamnik – Zlato priznanje bodo prejeli gorski reševalci

Hvala predlagatelju ... Ponosni in veseli :-))))

Na današnji 12. redni seji Sveta občine Kamnik, so svetniki in svetnice potrdili predlog sklepa, ki ga je pripravila Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja Občine Kamnik, da se letos podeli priznanja sedmim nagrajencem, in sicer:

Društvu Gorska reševalna služba Kamnik zlato priznanje Občine Kamnik za vrhunsko usposobljenost, organiziranost, širjenje zavesti o varnosti v gorah in predvsem nesebično pomoč pri reševanju. 
  • Ivanu Pristovniku srebrno priznanje Občine Kamnik za pomemben prispevek pri uspešnem razvoju in prepoznavnosti občine Kamnik, predvsem v obdobju po uvedbi nove lokalne samouprave.
  • Matjažu Šporarju srebrno priznanje Občine Kamnik za izreden prispevek k ohranjanju in promociji edinstvene fotografske zapuščine Petra Nagliča.
  • Sonji Bernot bronasto priznanje Občine Kamnik za neizbrisen pečat v krajevni kulturi.
  • Valentinu Zabavniku srebrno priznanje Občine Kamnik za vsestransko sodelovanje pri razvoju lokalne skupnosti in dolgoletno delo na področju ohranjanja narave.
  • Marku Kumru bronasto priznanje Občine Kamnik za ohranjanje industrijske dediščine in krepitev zavedanja o bogastvu, ki se skriva za nekdanjimi tovarniškimi zidovi v Kamniku.
  • Dragici Požek bronasto priznanje Občine Kamnik za zavzeto delo v Krajevni skupnosti Duplica, humanitarno dejavnost in doprinos pri socialnem vključevanju starejših občanov.
Priznanja bodo prejemnikom podeljena na slovesnosti ob prazniku Občine Kamnik.

Vir: www.kamnik.info 

 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med novicami


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Sorodne organizacije 

Gorska reševalna zveza Slovenije
Planinska zveza Slovenije
© Društvo GRS Kamnik, 2020