Sidrišče
Prihaja pomoč, foto: Vladimir Habjan
Nad meglo, foto: Vladimir Habjan
Iskanje
NOVICE    

Objavil/a: Matjaž Šerkezi, sobota, 7. maj 2016, ogledov: 2728

Na Menini planini znova iščejo pogrešanega Jerneja

V jutranjih urah se je na Menini planini začela nova obsežna iskalna akcija v kateri bodo gorski reševalci, policisti, gasilci in lovci še enkrat poskusili najti Jerneja (Nejca) Drolca.
Naj spomnimo, da je 63- letni Jernej (Nejc) DROLC iz Kamnika pogrešan že od začetka letošnjega leta. Nazadnje je bil opažen 2. 1. 2016 popoldne, od tedaj pa se je za njim izgubila vsaka sled.

Podobna iskalna akcija je na širšem območju Menine planine potekala že 23. januarja, ko so pripadniki različnih služb in organizacij prečesali vse možne poti od planinskega doma na Menini planini v smeri proti Okrogu oz. Češnjicam in Golicam, vendar pogrešanega Nejca na zasneženi planini niso uspeli najti. Spričo tega bodo Menino planino danes, v boljših razmerah kot januarja, še enkrat prečesali v upanju, da za pogrešanim Jernejem Drolcem odkrijejo vsaj kako oprijemljivo sled. Iskalna akcija naj bi se predvidoma zaključila v popoldanskih urah.

Jernej Drolc je visok okoli 170 cm, osivelih las, oblečen naj bi bil v modre kavbojke, temno modro puhovko. Na glavi je nosil črno pleteno kapo, obut pa je bil vv pohodne čevlje. S seboj ima večji nahrbtnik rdeče črne barve in harmoniko.
Naprošamo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, da vse podatke sporočijo na Policijsko postajo Kamnik, ali intervetno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

Vir: Kamnik.info 

 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med novicami


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Sorodne organizacije 

Gorska reševalna zveza Slovenije
Planinska zveza Slovenije
© Društvo GRS Kamnik, 2022