Sidrišče
Prihaja pomoč, foto: Vladimir Habjan
Nad meglo, foto: Vladimir Habjan
Iskanje
NOVICE    

Objavil/a: Matjaž Šerkezi, ponedeljek, 8. april 2019, ogledov: 7679

Vabilo na dobrodelni koncert za Društvo GRS Kamnik

Ponedeljek, 8. 4. 2019: Spoštovani ljubitelji gora, planinke in planinci, novinarke in novinarji, vsi, ki nam pomagate, ne samo pri promociji dobrodelnega koncerta, ampak tudi pri opozarjanju države o sistemski rešitvi prostorske problematike in financiranja gorskega reševanja, se Vam gorski reševalci iz Kamnika iskreno zahvaljujemo za podporo in pomoč. Sporočamo vam, da nam je z vašo pomočjo uspelo napolniti četrtkov dobrodelni koncert in zasesti vsa razpoložljiva mesta. Zato je beseda HVALA premalo. 

Še vedno pa Vas prosimo za nadaljnjo podporo, ker se ne bomo predali in si želimo sistemskih rešitev, dolgoročnih in v korist vseh državljanov, saj takrat, ko pride do nesreče v gorah, posledice čuti poškodovani in pomoči potreben posameznik.

Še vedno imamo odprt poseben račun za donacije in SMS donacije

Iskreni HVALA.


Smo skupina entuziastov, katero so leta 1922 poimenovali Gorska reševalna služba. Nismo služba, smo prostovoljci, ki se večkrat v gore podamo v najslabših razmerah - ponoči, v najhujših nalivih, mrazu ... in vse z namenom, da pomagamo planincem, ki potrebujejo pomoč, ker so poškodovani, prestrašeni ali pa njihovo življenje visi na nitki ...


Žal smo v letu 2018 ostali brez prostorov, za kar bi morala poskrbeti država. Pozabili pa so, da smo mi otroci narave in da so naši učitelji bili grom, črna noč, snežni metež, polarni mraz ... in da se ne predamo vse dokler, da življenje ni v varni zdravniški oskrbi. S pomočjo dobrih ljudi, ki so nam priskočili na pomoč organiziramo dobrodelni koncert, ki bo 11. aprila 2019, ob 20 uri v telovadnici OŠ Toma Brejca. Izkupiček od prodaje vstopnic bo šel izključno za reševanje prostorske stiske Društva GRS Kamnik. 

Vljudno vabljeni in HVALA za vašo nesebično pomoč.

Vstopnice bodo na voljo v TIC Kamnik, Kulturnem domu Kamnik od torka, 19. 3. 2019 naprej in na Sv. Primožu od sobote, 16. 3. 2019 naprej.

Plakat_GRSK_Koncert_v3_popravek

 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med novicami


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Sorodne organizacije 

Gorska reševalna zveza Slovenije
Planinska zveza Slovenije
© Društvo GRS Kamnik, 2024