Sidrišče
Prihaja pomoč, foto: Vladimir Habjan
Nad meglo, foto: Vladimir Habjan
Iskanje
NOVICE    

Objavil/a: Simon Kurinčič, sobota, 14. maj 2022, ogledov: 1803

Dokončna ureditev prostorov

Gorska reševalna služba je nič kolikrat že rešila življenje marsikomu, ki se je v gorah ponesrečil ali pa obstal sam sredi gora. Pomagamo tudi gozdarjem, gobarjem, pohodnikom, padalcem, kolesarjem, voznikom in drugim, ki se znajdejo v težavah na zahtevnem terenu. Pomagamo tudi domačim živalim, če obtičijo v strmem terenu ali pa ne upajo z drevesa dol... Odlično sodelujemo tudi z gasilci, policaji in Civilno zaščito.
Vse to počnemo prostovoljno in brezplačno. 
Za to pa je potrebna dobra ekipa s profesionalnim znanjem in stalnim usposabljanjem. V bivši smodnišnici si ustvarjamo svoje prostore, da bomo končno imeli dostojne pogoje za svoje poslanstvo.
Da bi nam to dokončno uspelo, nam manjka še nekaj...

 

Manjka nam še vodovod, katerega bo zagotovila občina Kamnik. Sami pa moramo izolirati stavbo, urediti pristajališče za helikopter in urediti okolico. Za to nam manjka še nekaj finančnih sredstev. 

Če bi nam radi pomagali, lahko ponovno pošljete SMS z vsebino GRS5 ali GRS10 na številko 1919 (A1, t-2, Telemach) in GRS5 na 1919 (Telekom).

Verjamemo, da nam bo tudi z vašo pomočjo uspelo dokončno urediti prostore ob letošnji 100. obletnici delovanja Gorske reševalne službe Kamnik. 

Hvala vsem za nazaj in za naprej! Pa varen korak.

100letgrskamnik


Gorski reševalci DGRS Kamnik 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med novicami


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Sorodne organizacije 

Gorska reševalna zveza Slovenije

NAPAKA: ne najdem RSS datoteke...
Planinska zveza Slovenije
© Društvo GRS Kamnik, 2024