Srčen prispevek za gorske reševalce iz Kamnika.
Prihaja pomoč, foto: Vladimir Habjan
Iskanje
NOVICE    

Objavil/a: Matjaž Šerkezi, torek, 29. marec 2016, ogledov: 1615

Podelitev priznanj Občine Kamnik

»Obstaja pogum, ki se rojeva v bojeviti vročici ali brezupni nujnosti. In obstaja pogum, ki korenini v sprejemanju groznih okoliščin in vseh njihovih posledic - POGUM, ki v življenja, ki bi jih lahko uničila žalost, prinaša zdrav razum, vedrino in upanje. To je pogum, ki vse prenese. TO je največja hrabrost.« (Vir: www.kamnik.si)

www.kamnik.info: Ob nocojšnji slovesnosti v počastitev rojstnega dne Rudolfa Maistra, ki ga v Občini Kamnik obeležujemo tudi kot občinski praznik, so bila nekaterim zaslužnim Kamničanom in Kamničankam ter organizacijam podeljena tudi občinska priznanja. Podeljenih je bilo 7 priznanj, najvišje, Zlato priznanje Občine Kamnik pa so, več kot zasluženo, za svoje dolgoletno dobro delo in reševanje življen, prejeli kamniški gorski reševalci.

obcinska priznanja 2016 7

Zlato priznanje Občine Kamnik je prejelo Društvo Gorska reševalna služba Kamnik, za za vrhunsko usposobljenost, organiziranost, širjenje zavesti o varnosti v gorah in predvsem nesebično pomoč pri reševanju. V imenu kamniških gorskih reševalcev je priznanje sprejel predsednik društva GRS Kamnik Franc Miš.

Srebrno priznanje Občine Kamnik so prejeli:

obcinska priznanja 2016 4

Ivan Pristovnik – za pomemben prispevek pri uspešnem razvoju in prepoznavnosti občine Kamnik, predvsem v obdobju po uvedbi nove lokalne samouprave.

obcinska priznanja 2016 5

Matjaž Šporar – za izreden prispevek k ohranjanju in promociji edinstvene fotografske zapuščine Petra Nagliča.

obcinska priznanja 2016 6

Valentin Zabavnik – za vsestransko sodelovanje pri razvoju lokalne skupnosti in dolgoletno delo na področju ohranjanja narave.

Bronasta priznanja Občine Kamnik so prejeli:

obcinska priznanja 2016 1

Sonja Bernot – za neizbrisen pečat v krajevni kulturi.

obcinska priznanja 2016 2

Marko Kumer – za ohranjanje industrijske dediščine in krepitev zavedanja o bogastvu, ki se skriva za nekdanjimi tovarniškimi zidovi v Kamniku.

obcinska priznanja 2016 3

Dragica Požek – za zavzeto delo v Krajevni skupnosti Duplica, humanitarno dejavnost in doprinos pri socialnem vključevanju starejših občanov.

obcinska priznanja 2016 9

Vsem prejemnikom priznanj iskreno čestitamo!  
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med novicami


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Sorodne organizacije 

Gorska reševalna zveza Slovenije
Planinska zveza Slovenije
© Društvo GRS Kamnik, 2020