Sidrišče
Prihaja pomoč, foto: Vladimir Habjan
Nad meglo, foto: Vladimir Habjan
Iskanje
NOVICE    

Objavil/a: Matjaž Šerkezi, nedelja, 12. junij 2016, ogledov: 3140

Nesreča na Kisovcu

Kamnik.info: Gorski reševalci GRS Kamnik in reševalci NMP Kamnik so bili ob 18.25 obveščeni, da se je v planinski postojanki na Kisovcu zgodila nesreča v kateri se je, ob padcu po stopnicah, poškodovala oseba.
Do nesreče je prišlo v trenutku, ko se je eden izmed domačih po stopnišču spuščal iz zgornjega nadstropja, ob sestopu pa mu je na stopnicah nerodno spodrsnilo, zaradi česar je padel po stopnišču in se pri tem tudi huje poškodoval. Domači, ki so mu nemudoma priskočili na pomoč, so se ob padcu sprva ustrašili najhujšega, vendar so poškodovanega, ki je nepremično ležal ob vznožju stopnic, čez čas le uspeli spraviti k sebi ter mu, do prihoda reševalcev nudili pomoč.

Ob nesreči so posredovali gorski reševalci GRS Kamnik in reševalci NMP Kamnik, ki so poškodovano osebo, za katero domnevajo, da je utrpela poškodbe skeleta, na kraju oskrbeli ter jo nato z reševalnim vozilom prepeljali v nadaljnjo oskrbo v UKC Ljubljana.

Da ne bodo svojci katerega izmed rednih obiskovalcev priljubljene planinske postojanke pod Veliko planino v skrbeh, naj še enkrat ponovimo, da ni šlo za poškodbo gosta, ampak se je v nesrečnem dogodku poškodoval eden izmed domačih. Nadejamo se, da poškodbe niso preveč hude in bo čim prej okreval.

 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med novicami


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Sorodne organizacije 

Gorska reševalna zveza Slovenije
Planinska zveza Slovenije
© Društvo GRS Kamnik, 2022